RUFproject
120116-LABCHI-RETAIL-009_original.jpg

NikeLab CHI

2016, Brand Design, Nike, Retail

Chicago, USA / 2016

Located on the top floor of Nike's flagship store in Chicago,  the NikeLab space has been designed as a flexible modular space to accommodate a variety of installations. The space includes a set of hanging display racks and shelves; made from custom stitched nylon and leather straps; and a set of interchangeable uniquely patterned CNC cut wood bars. Loose leather furniture reference abstracted athletic forms; while the large media wall is made from CNC cut painted wood slats.

120116-LABCHI-RETAIL-026_original.jpg
120116-LABCHI-RETAIL-014_original.jpg
120116-LABCHI-RETAIL-009_original.jpg
120116-LABCHI-RETAIL-011_original.jpg
120116-LABCHI-RETAIL-010_original.jpg
120116-LABCHI-RETAIL-004_original.jpg
Nike-Lab-Chicago-Highsnobiety-13.jpg
Nike-Lab-Chicago-Highsnobiety-10.jpg